Vezi cum a reacționat Coco Păun în ziua nunții Biancăi Drăgușanu

E de notorietate faptul că Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, a lui Adrian Cristea și actuala soție a lui Victor Slav, a avut o relaţie care a durat doi ani și jumătate cu binecunoscutul Coco Păun, relația cu gorjeanul fiind cea de-a doua relație importantă din viaţa roşcatei. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când hunedoreanca avea doar 18 ani, între ei existând o diferenţă de vârstă de şapte ani. Relația s-a terminat după câțiva ani, iar de curând subiectul a fost adus în actualitate.

După o viață destul de tumultoasă, hunedoreanca Bianca Drăgușanu pare să își fi găsit liniștea în brațele lui Victor Slav. Deși sunt împreună de doar câteva luni, cei doi și-au dat seama că sunt suflete pereche și au hotărât să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, eveniment care s-a desfășurat weekendul trecut, în Capitală, într-unul dintre cele mai luxoase locuri pentru nunți. Așa cum era de așteptat, nunta celor două vedete a fost una fastuoasă, cu invitați de seamă și mâncăruri alese. Au fost alături de miri familiile, rudele, precum și prietenii apropiați. În total, peste 200 de persoane s-au bucurat alături de Bianca și Victor.

Fostul iubit nu și-o mai „amintește”

Potrivit wowbiz.ro, Coco păun a refuzat să discute despre evenimentul pe care fosta lui iubită l-a sărbătorit în urmă cu doar trei zile. ,,Nu știu cine este această persoană de care mă întrebați. Vă repet, nu știu cine este! Nu numai că nu știu cine este, ba mai mult, nici nu mă interesează ce face! Deci, încă o dată, nu știu cine este și nu mă interesează ce face!”, a fost replica târgujianului, potrivit wowbiz.ro.
Chiar dacă, acum, Coco Păun a refuzat să vorbească despre cel mai important eveniment din viața Biancăi, în urmă cu câteva luni, acesta spunea că nu crede că fosta sa iubită se va căsători cu Victor Slav. ,,Eu nu cred că iese ceva din ce spune ea, nu cred că se va mărita cu Victor. Totuși, dacă ea și-a propus lucrul acesta, atunci o va face. Dar numai pentru bani. Ea e ambițioasă și ce își propune, aia face. Dar Dumnezeu mai știe ce mai vrea ea!”.

Corina Mihăilă

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad