Vezi cum poți câștiga 1.850 euro pe lună!

- Salariul unui ospătar va fi de peste 1.850 euro

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj a anunțat că persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta și pentru ofertele venite la sediul agenției prin Serviciul EURES. Sunt disponibile 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Sibiu pe 5 şi 6 septembrie.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust, oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi). Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 euro brut/lună: pentru ospătar 1.850, 1.950 euro brut/lună pentru barman şi 1.500 – 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale.

Limba germană, obligatorie

Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contracost (270 euro/luna), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu. Pentru posturile de manager restaurant a la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi  calificare şi experienţă în domeniu. „Persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Asistentului  EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea  Forţei de Muncă Gorj,  strada Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, telefon 0253.211568, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Sperăm să fie cât mai mulți gorjeni interesați”, a spus Ana Maria Niculescu, directorul adjunct al AJOFM Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Sa stea linistiti angajatorii germani fiindca ospatarii si bucatarii profesionisti au disparut demult din Gorj . Acum mai gasesti prin restaurante doar fetite plictisite care se bat cu clientii pe telecomanda de la televizor , clientii vor canal cu fotbal iar ospataritele canal canal cu telenovele . Cat despre limba germana ,,,,,

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad