Viața unui târgujian, salvată de un polițist local

Un polițist local a intervenit prompt, joi la prânz, și a salvat viața unui târgujian de 50 de ani, căruia i se făcuse rău pe stradă. Polițistul l-a resuscitat pe cetățeanul care căzuse în plină stradă și care avea mare nevoie de ajutor.

Intervenția promptă a lui Octavian Frățilescu, polițist local, a salvat viața unui târgujian cardiac căruia i se făcuse rău pe stradă. Potrivit lui Albert Zorzon, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu-Jiu, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație, aflați în serviciu în zona Bulevard C-tin Brâncuși, s-au autosesizat și au intervenit prompt pentru acordarea de sprijin unui cetățean căzut pe trotuarul din imediata vecinătate a Parcului Central. A fost alertat imediat Serviciul de Ambulanță Gorj, timp în care polițistul local Octavian Frățilescu a efectuat manevre de resuscitare persoanei căzute, acordându-i primul ajutor. „Am văzut o persoană de sex masculin care căzuse în stradă. M-a șocat indiferența cetățenilor care treceau pe lângă dumnealui. Dânsul era deja căzut când l-am văzut, i-am acordat primul ajutor, l-am resuscitat și am sunat și la Ambulanță. Am făcut tot ce am putut. Începuse să își revină. L-am ajutat să trăiască, sper să fie bine și sănătos. Este pe mâna medicilor acum. Să îi dea Dumnezeu multă sănătate”, a spus Octvian Frățilescu, polițist local din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu. În zonă s-a intervenit pentru fluidizarea traficului rutier și pentru înlesnirea accesului celor două ambulanțe care au sosit la eveniment. Bărbatul căzut pe trotuar, în vârstă de 50 de ani, a fost stabilizat de echipajele de ambulanță și transportat, apoi, de urgență la UPU Târgu-Jiu.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad