Victoria Pandurilor la Braga a scos suporterii în stradă

Calificare spectaculoasă a echipei Pandurii Târgu Jiu în grupele Europa League. Vicecampioana Românei a făcut, aseară, un meci excelent în Portugalia, reuşind să înscrie două goluri în poarta celor de la Sporting Braga. Victoria oltenilor a fost sărbătorită de o sută suporteri, care s-au strâns după meci în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu.
Imediat după terminarea meciului cu Sporting Braga, câştigat de Pandurii cu 2-0, suporterii au venit să sărbătorească în centrul municipiului Târgu Jiu. Deşi a fost un meci greu, iar şansele favoriţilor lor de a se califica în grupele europene nu erau dintre cele mai mari, fotbaliştii români au furnizat o surpriză extrem de plăcută.

Astfel, Liga I va avea două echipe în grupele cupelor europene, după ce, marţi, Steaua s-a calificat în această fază a Ligii Campionilor.

Regretul fanilor este că echipa Pandurii nu poate juca meciurile din Europa League acasă, pe Stadionul Municipal, ci la Cluj, deoarece arena din Târgu Jiu nu îndeplineşte toate condiţiile cerute de UEFA.

Video aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sport/Europa+League/Victoria+Pandurilor+la+Braga+a+scos+suporterii+in+strada

 

 

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad