Vin ploile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Săptămâna începe cu valorile termice specifice perioadei, însă a doua parte a săptămânii va aduce o vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în celelalte regiuni.
În cursul zilei de luni, se vor înregistra temperaturi de la 20 în Deltă până la 29 de grade în Oltenia. Soarele domină cerul pe întreg parcursul zilei şi numai spre seara şi în cursul nopţii se înmulţesc norii în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, unde pe alocuri vor lăsa ploi, cu tunete si fulgere. Vântul va avea intensificări trecătoare, mai ales în zona Banatului.
Marţi, norii își vor face simțită prezența în vestul, centrul şi nordul ţării, unde din când în când se mai arată şi soarele. Totodată se înmulţesc şi aversele însoţite de descărcări electrice. Acestea îşi fac apariţia local la munte, pe arii restrânse în regiunile intracarpatice şi numai izolat în restul zonelor. Vântul nu va avea excese, iar temperaturile maxime, în scădere în regiunile vestice, vor fi cuprinse între 18 şi 30 de grade.
A doua parte a săptămânii va aduce o vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade pe parcursul zilei de miercuri, adică o vreme mai caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie, dar spre weekend vremea se va răci. Va continua să plouă la munte şi local în celelalte regiuni.
Astăzi, la Târgu Jiu, cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar maximele nu vor depăși 21 de grade Celsius. Mâine, termometrele vor indica maxime de 22 de grade, iar cerul va fi parțial înnorat. Miercuri târgujienii vor avea parte de o zi mohorâtă, cu ploaie și temperaturi sub 18 grade Celsius.

Categoria: Social

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad