Vine gerul

Potrivit meteorologilor, următoarele zile vor aduce temperaturi foarte scăzute. Vremea va fi foarte rece în toată țara între 3 și 5 octombrie, au avertizat meteorologii în cadrul comandamentului de iarnă organizat miercuri. Administraţia Naţională de Meteorologie nu va mai emite avertizări pentru cantităţi mari de precipitaţii, dar temperatura va fi deosebit de scăzută în perioada 2-5 octombrie, ajungând până la minus 6 grade Celsius în depresiuni şi la munte, temperatura urmând să crească de luni, până la 20 de grade.
Începând cu ziua de luni, temperatura se va menţine caldă pentru cel puţin 10 zile. ANM avertizează că, în următoarele zile, vremea se va menţine deosebit de rece în regiunile extracarpatice şi cele centrale, unde frecvent temperaturile în timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub valorile medii multianuale ale acestei perioade a anului.
Astăzi, la Târgu Jiu, cerul va fi parțial înnorat pe tot parcursul zilei, nu se vor mai înregistra precipitații, iar temperaturile maxime nu vor depăși nouă grade Celsius. Mâine vremea va fi frumoasă, cu cer senin pe tot parcursul zilei și maxime de 10 grade Celsius.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad