Violatorul fetiței din Negomir, trimis în judecată

Ionel Solga, tânărul care a abuzat sexual de fetița concubinei sale, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Bărbatul riscă ani de grei de închisoare pentru oribila faptă, însă nimic nu va șterge sau compensa răul pe care l-a făcut.

Ion Solga, un bărbat de 28 ani, din Bolboși, a fost reţinut la mijlocul lunii iunie de poliţiştii gorjeni, fiind acuzat că a violat o fetiţă de şapte ani, fiica concubinei sale. Violatorul a fost prins la mai mult timp după comiterea faptei, în Gara Strehaia, unde fugise în încercarea de a scăpa de polițiști. Violatorul a fost arestat preventiv și de atunci se află după gratii, unde își așteaptă pedeapsa. „Inculpatul Ionel Solga a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de viol, reținându-se că acesta a întreținut relații sexuale contra voinței cu o fetiță de șapte ani. Pedeapsa pentru această infracțiune este de la 10 la 25 de ani de închisoare. Instanța de judecată va decide dacă inculpatul este vinovat și ce pedeapsă merită”, a afirmat procurorul Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Gorj.

Abuza de minoră după ce îi pleca concubina de acasă

Din probatoriul administrat de polițiști, în acest caz se pare că acesta ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale normale și anale cu victima. Abuzurile ar fi avut loc mai multe luni de zile. Imediat cum a aflat că poliția va veni să îl ridice, Ion Solga a fugit de la domiciliu și s-a ascuns o vreme în pădure. Miercuri, polițiștii l-au găsit pe violator în Gara Strehaia, de unde încerca să ia trenul spre Timișoara. A fost imediat încătușat și adus la Parchetul Gorj, fiind apoi arestat preventiv pentru viol.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad