Viorel David – mesaj important pentru Florin Cârciumaru. Vezi ce spune despre problemele de la clubul Pandurii!

Directorul societății ARTEGO afirmă că schimbarea lui Marin Condescu nu s-a cerut în nicio ședință AGA. Îl roagă pe primarul oraşului Târgu-Jiu să nu plece din Adunarea Generală a Acționarilor clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Membru în Adunarea Generală a Acționarilor clubului Pandurii, directorul  ARTEGO a făcut câteva comentarii în legătură cu ultimele evenimente petrecute la clubul gorjean. Viorel David este supărat că toată lumea îşi dă cu părerea despre orice. Ar vrea ca politicienii să vină cu soluţii, nu doar să-și exprime o părere. În ceea ce privește schimbarea lui Marin Condescu din funcția de președinte al clubului Pandurii, Viorel David a ținut să precizeze că în AGA nu s-a cerut așa ceva. „Schimbarea domnului Marin Codescu nu s-a cerut în nicio Adunare Generală a Acționarilor. S-a cerut la ziar, la radio, dar nu în AGA. Eu o să îmi exprim o poziție în ceea ce privește schimbarea lui Marin Condescu, dacă se va face o cerere în AGA. Instituțiile statului sunt capabile să-și facă datoria, dacă vor constata ilegalități la clubul de fotbal. Echipa trebuie lăsată să joace. Din păcate sunt multe comentarii, sunt prea multe păreri. Sunt prea multe: cred că…, am auzit că… Din fericire, echipa de fotbal răspunde pozitiv. Felicit Pandurii pentru rezultate, atât jucătorii, cât și antrenorii. Imaginea clubului Pandurii este dată de rezultatele sportive, care sunt excelente. Asta știe Europa, că există o echipă la Târgu-Jiu care face perfomanță. Eu nu am păreri – ca alții. Ce-i aia, domnule, să ai păreri? Francezul are o vorbă: părerea nu este adevărată.Recomand tuturor oamenilor, inclusiv politicienilor, să se abțină de la păreri, să vină cu soluții. Marin Condescu e nevinovat până se dă o soluție definitivă din partea organelor abilitate”, a declarat Viorel David.

Îl vrea pe Cârciumaru în AGA

Viorel David a vorbit și despre decizia primarului municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, de a se retrage din Adunarea Generală a Acționarilor Clubului Pandurii. Managerul ARTEGO îi cere lui Florin Cârciumaru să revină asupra deciziei de a pleca din AGA.  „Eu nu mi-aș dori să plece domnul primar Florin Cârciumaru. Îi transmit o rugăminte domnului primar: să nu plece, pentru că este nevoie de oameni luptători. Echipa asta de fotbal s-a făcut din eforturile unor oameni care s-au chemat Condescu, Cârciumaru şi chiar Vulpe, care acum, din păcate, este în puşcărie”, a precizat Viorel David. Directorul ARTEGO nu vede de ce sunt oameni care nu sunt de acord ca fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, să fie pus manager la Clubul Pandurii. „Liviu Andrei a dorit să vină la club pentru a ajuta echipa. Ce să facem? Să-l omorâm pe Andrei că este din Târgu-Jiu ? Să-l omorâm c-a fost prefect, să ne batem joc de oameni în felul acesta? De ce nu suntem de acord cu numirea sa? Nu sunt mulţi oameni de excepţie în Târgu-Jiu” , a mai spus Viorel David.

Categoria: Politică

Tags: , , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. msrcel says:

    Daca si David asta care din pct meu de vedere are probleme la mansarda a ajuns sa il pupe in dos pr liviu.a spunand ca este de exceptie, inseamna ca ne ducem dracu.Desteptul asta de David de ce nu il ia la Artego daca este asa de exceptie si sa dea oameni afara cum a facut dintotdeauna.Obliga oamenii sa ii cesioneze actiunile, daca nu ii da afara, asta este david.v oameni buni, iar la Artego sunt specialisti de care nu a auzit nimeni stiu doar oamenii de acolo, ca in rest toate meritele sunt sle ecceptionalului david.Si in incheiere, in sfarsit s-au desteptat totusi ca liviu.a este prof de sport.pardon are 3 fac educatie 1 fizica2 si sport 3.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gigi says:

    Nea Viorele,sunt si eu un suporter care’mi platesc biletul meci de meci,n’am dreptul sa stiu ce se faCE CU BANII MEI?Dvs sunteti REPREZENTANTII nostrii acolo, de ce de 10 ani nu faceti nici o dezbatere despre buget? Cine este LUPTATORUL,andrei sau carciumaru? Niste lichele ordinare care si’au umplut buzunarele de pe spatele nostru.Si noi muncim si dam dari la stat,de ce sa se infrupte altii ilegal din impozitele si taxele platite de mine? Matale de multa vreme ti’au fost ascunse dosarele de pupazan si altii ca el,crezi ca s’au uitat ca si FLOTA? Mare atentie pe unde pasiti dle director general, prea multe nereguli s-au facut la transferul de proprietate de la stat la PRIVAT!Actualii politicieni cand nu vor mai avea de unde lua ,vor incepe sa ia de la dvs care aveti deja prea mult-vedeti cum luat basescu de la popovici,gusa de la vantu si exemplele pot continua.Daca nu era CNLO, nici dvs -cu intregul arsenal managerial de care dispuneti- nu erati,asa ca mancati mai putin incontinuare si mai lasat si LUPII TINERI!

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad