Virgil Drăgușin – „înscăunat”, vineri, subprefect de Gorj

Fostul purtător de cuvânt al liberalilor gorjeni a jurat să se pună de acum încolo în slujba cetățenilor județului Gorj.

Ceremonia de învestire a noului subprefect de Gorj a avut loc vineri în Sala Maură a Prefecturii Gorj. Ministrul delegat al Cercetării, Mihnea Costoiu, a dat citire ordinului dat de Ministrul Administrație și Internelor, Radu Stroe, de numire în funcția temporară de reprezentant al guvernului în teritoriu.  Virgil Drăgușin a pus mâna pe Biblie și a jurat credință gorjenilor: „Jur să respect Constituția României și îndatoririle ce-mi revin ca subprefect de Gorj. Așa să-mi ajute Dumnezeu”. Mihnea Costoiu l-a felicitat pentru noua funcție. Și președintele Consiliului Județean Gorj a avut câteva cuvinte de transmis noului subprefect, dar și fostului reprezentant al guvernului în teritoriu, Sorin Arjoca.  „Vreau să-i mulțumesc lui Sorin Arjoca pentru activitatea desfășurată. Pe Virgil Drăgușin îl cunosc foarte bine, este capabil să preia din mers atribuțiile de subprefect. Decizia de numire a sa în funcție este una politică, însă instituția pe care o reprezintă acum este apolitică. Interesul nostru comun este de a rezolva problemele gorjenilor. Vă urez succes în activitate, domnule Drăgușin”, a încheiat Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad