Visele erotice. Simboluri şi semnificaţii (II)

Nu trebuie să ne mărturiseşti nouă, ci doar ţie. Şi noi, ca şi ei, cunoaştem senzaţia excitării sexuale în timpul somnului. Nu te-ai trezit niciodată cu impresia că tocmai ai trecut printr-un preludiu sau zguduită de valul de plăcere al orgasmului, deşi dormeai singură? Nu te credem.

Maşina

Dacă pierzi controlul volanului, cuplul tău este în pericol. Dacă iubitul tău conduce, atunci îţi pui toată încrederea în el, el fiind cel care domină în toate aspectele, inclusiv în ceea ce priveşte sexualitatea. Rămâne să-ţi dai seama singură cât de benefic este faptul că iniţiativa este o chestiune care-i aparţine aproape exclusiv lui.

Sex în apă

Sexul în apă înseamnă o viaţă sexuală sănătoasă. Armonia este la ea acasă. Uniunea carnală desfăşurată în apă îţi aduce la curent faptul că ai o relaţie reală şi că ştiţi să vă lăsaţi duşi de val unul în prezenţa celuilalt. Apa simbolizează viaţa şi lipsa de inhibiţii.

Nud

Dacă visezi că te afli dezbrăcată în mijlocul unei mulţimi, la o petrecere sau chiar în familie, asta înseamnă că ai o mare nevoie de a-ţi exprima personalitatea reală şi nu doar să te supui aparenţelelor convenabile. Hainele simbolizează ansamblul de reguli cărora ne conformăm pentru a ne integra social. Pe plan sexual, sugestia ar fi să renunţi la prejudecăţi. Senzaţia de ruşine din vis reprezintă conflictul dintre dorinţă şi inhibiţie. Visele îţi dezvăluie, mai ales dacă se repetă, angoasele tale adânci, dificultatea de a-ţi accepta propria sexualitate. Să uiţi de simţul ridicolului în pat – asta înseamnă o relaţie naturală cu corpul şi sexualitatea ta.

Grotă

Grota semnifică sexul feminin. În cazul în care un bărbat visează o grotă sau o peşteră, inconştientul atrage atenţia asupra angoaselor sexuale. Ceva din sexualitatea feminină îl sperie pe respectivul bărbat.

Părul

Este unul dintre simbolurile cele mai puternice ale feminităţii. Atunci când porţi, în visul erotic, o coafură foarte complicată, savantă dacă vreţi, este vorba de teama de libido. Ţi-e teamă să-ţi asumi sexualitatea. Dacă părul, din contră, este lăsat să curgă liber, pe spate, simbolizează eliberare de inhibiţii.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad