Vor avea lemne pentru iarnă doar dacă au contract de pază

Iarna se apropie cu pași repezi, iar acest lucru a fost demonstrat și săptămânile trecute, atunci când termometrele au indicat valori cu mult sub media specifică acestei perioade. Temperaturile scăzute i-au determinat pe oameni, în special pe cei care locuiesc în zone rurale și nu beneficiază de o rețea de gaze, să se pregătească mai devreme pentru iarna care se anunță a fi cea mai geroasă iarnă din ultimii 100 de ani.

Pentru a beneficia de lemn de foc din propriile păduri, gorjenii trebuie să se prezinte la Direcția Silvică Gorj pentru a face cerere către ocolul silvic de care aparțin, însă nu oricine poate face acest lucru, ci doar cei care au încheiat un contract de pază cu ocolul silvic respectiv. „Direcția Silvică Gorj are încheiate contracte de pază și prestări servicii cu proprietari de pădure, persoane fizice și juridice, pe o suprafață de 48.000 de hectare. Din această suprafață, proprietarii de păduri solicită, pe bază de cerere, personalului silvic cu care are încheiat contract de pază, adică prin ocoalele silvice care sunt în subordinea Direcției Silvice Gorj, marcarea și se onorează de către personalul silvic de teren”, a spus Ovidiu Cârstoc, directorul Direcției Silvice Gorj.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad