„Vor scrie istorie dacă vor reuşi să se califice în grupele E.L.”

Internaţionalul Alexandru Maxim nu uită de unde a plecat, dovedindu-se suporterul numărul unu al echipei Pandurii Târgu Jiu. 

Deşi nu mai este de ceva vreme jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, mijlocaşul  Alexandru Maxim stă cu ochii pe trupa lui Pustai chiar şi din Germania. Internaţionalul român ce evoluează acum în Bundesliga, la VfB Stuttgart, s-a arătat extrem de fericit de reuşita calificării pandurilor în play-off-ul Europa League. Chiar dacă mulţi dintre foştii săi colegi nu se mai regăsesc acum printre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Cristi Pustai, Maxim le urează celor de la Târgu Jiu să ajungă în primăvara europeană. „Pentru Pandurii am niște sentimente aparte pentru că am evoluat acolo. Din păcate, jucătorii cu care am jucat acolo au plecat, majoritatea dintre ei. E foarte important să se concentreze foarte mult pe aceste meciuri din Europa League. Vor scrie istorie dacă vor reuşi să se califice în grupe”, a ţinut să declare Alexandru Maxim.

Le ţine pumnii şi în campionat

Mijlocaşul lui VfB Stuttgart şi-ar dori să vadă un parcurs cât mai reuşit al pandurilor şi în noul sezon al Ligii I. Maxim nu s-ar mira deloc să-şi vadă fosta echipă câştigând la final titlul de campioană: „În campionat mai sunt multe etape şi se poate întâmpla orice. Sunt multe echipe valoroase, dar se pot întâmpla multe lucruri până la finalul campionatului. De ce nu ar putea şi Pandurii să termine pe locul I? Momentan este deja vicecampioană…”, a precizat internaţionalul. Nu doar Maxim este optimist în şansele pandurilor de a se lupta pentru primele poziţii din campionat, ci şi un alt „fost”. Proaspăt învestit ca antrenor principal la CFR Cluj, Petre Grigoraş crede că formaţia gorjeană este total îndreptăţită să spere la podiumul Ligii I: „Acest sezon cred că va fi destul de echilibrat. Pare Steaua echipa momentului, dar campionatul este lung şi vom mai asista la destule surprize. Cred că Petrolul, Astra, CFR, dar şi Pandurii, care a ieşit deja vicecampioană, au şanse egale la primele poziţii. Chiar m-aş bucura ca la finalul campionatului, CFR şi Pandurii să ocupe primele două locuri din Liga I!”, a spus fostul tehnician al pandurilor.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad