Vot unanim pentru Mall-ul de la Târgu Jiu. Vezi câţi bani au intrat în contul primăriei!

Lucrările pentru construirea mall-ului de la Târgu Jiu vor fi demarate chiar în decursul acestei luni. Consilierii locali ai Primăriei Târgu Jiu au aprobat ieri, în unanimitate, planul urbanistic zonal pentru centrul comercial care va fi situat în zona Kaufland. Conform autorităților locale, mall-ul va fi gata în mai puțin de un an, respectiv până în primăvara anului viitor.

Construcția unui mall în municipiului Târgu Jiu a primit vot unanim din partea consilierilor locali ai Primăriei Târgu Jiu. Potrivit reprezentanților autorităților locale noua construcție va ocupa un spațiu de 62.000 metri pătrați. ,,Centrul comercial va fi realizat pe strada Termocentralei, la intersecţie cu strada 9 Mai, pe un spaţiu de 62.000 metri pătraţi, dintre care 40.000 îi aparţin dezvoltatorului. Edificiul va fi realizat pe două etaje şi demisolul unde vor fi amenajate circa 820 locuri de parcare”, a precizat Ermina Pasăre, şef Serviciu Urbanism Primăria Târgu-Jiu.
Potrivit municipalității, târgujienii vor putea face cumpărături în noul complex comercial la începutul anului viitor, mai exact înaintea Sărbătorilor Pascale.

Banii au fost virați

Consorțiul sud-african care va realiza mall-ul de la Târgu-Jiu a virat, la jumătatea lunii iunie, suma de 27 miliarde lei vechi în conturile Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Un astfel de complex comercial ar fi trebuit să fie construit în anul 2008 la Târgu Jiu, însă investitorii austrieci care cumpăraseră terenul au renunţat la investiţie din cauza crizei economice.

Categoria: Social

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad