Vrea sau nu o relaţie serioasă? 7 tipuri de bărbaţi pe care nu-i poţi ţine sub papuc

Dintotdeauna femeile au vrut să îi facă pe bărbaţii din viaţa lor să fie angajaţi şi fideli relaţiei de cuplu. Dintotdeauna, bărbaţii au încercat să îşi păstreze libertatea cât mai mult şi de aici au pornit certurile generice. Din fericire, lucrurile s-au mai schimbat şi nu toţi bărbaţii fug de relaţiile serioase. Dar cei care o fac pot fi clasificaţi:

1. Băieţaşul

Încă petrece foarte mult timp cu prietenii săi, se întâlnesc cel puţin o dată pe săptămână pentru a se juca pe Playstation sau pe Xbox. Nu se poate ascunde cu adevărat, oricât de matur ar încerca să pară, tot copil este până în măduva oaselor. Dacă nici la această vârstă nu a reuşit să crească, cu greu vei ajunge tu să-l faci să fie serios în privinţa relaţiei voastre de cuplu.

2. Narcisistul
La început ţi se poate părea drăguţ că vorbeşte atât de mult despre el, poţi chiar să dai vina pe emoţii. Dar nu conteneşte şi în continuare se laudă, se laudă şi se laudă. Vrea să arate perfect, să se îmbrace perfect, să ducă un stil de viaţă sănătos – pe scurt, să-se îngrijească de propria imagine. El nu va avea o relaţie serioasă cu tine pentru că deja se află într-una cu el însuşi.

3. Săracul

Mulţi bărbaţi se confruntă cu această situaţie – nu vor să se angajeze într-o relaţie serioasă până nu îşi construiesc stabilitate financiară. Relaţie înseamnă întâlniri în oraş, cadouri, mers la restaurant şi chiar şi un inel. El nu este dispus să cheltuiască aceşti bani încă – pe care oricum nu îi are. În cazul lui, problemele cu banii sunt mult mai importante decât o viaţă amoroasă împlinită.

4. Ahtiatul după sex

Bărbaţii – mai exact tinerii proaspăt ajunşi la o vârstă de maturitate – încă visează să facă sex. Mult, mult sex. Aşadar, pentru iubitul tău, să rămână cu o singură femeie ar fi un sacrificiu prea mare pentru apetitul lui sexual. Ori nu reuşeşte să-ţi fie fidel nicicând, ori tu nu vei reuşi să ţii pasul cu libidoul lui. În orice caz, va dispărea din peisaj destul de rapid.

5. Muncitorul

Locul de muncă este foarte important pentru el. Preferă să stea mult peste program la birou, să fie exemplar la serviciu, decât să iasă cu iubita lui în oraş. Mai bine zis – care iubită? La cât de îndrăgostit este de jobul său, cu siguranţă nu are timp de petrecut în compania iubitei sale. Cu toate acestea, dacă ai reuşit să începi o relaţie cu el, aşteaptă-te să devii frustrată pentru că are rareori timp de tine şi câteodată chiar uită când trebuie să vă vedeţi…

6. Arătosul

Mai ceva ca narcisistul, el are probleme de angajament. Şi nu pentru că ar fi într-o relaţie cu el însuşi, ci pentru că arată atât de bine, încât orice femeie îi poate cădea ca o muscă la picioare. El ştie acest lucru prea bine, aşa că nu are de gând să rămână cu una singură, când poate alege dintre atâtea şi atâtea.

7. Împrăştiatul

Este întotdeauna stresat, întotdeauna mai are ceva de făcut până să reuşească să înceapă şi să întreţină o relaţie serioasă cu o femeie. Nu reuşeşte să-şi facă ordine în lucrurile sale ori în viaţă. Are o direcţie, însă drumul este atât de lung şi încurcat că nu îţi vine să ai atâta răbdare cu el.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad