„Vrem să fim tot acolo, sus”

Reveniţi într-o poziţie europeană, în clasamentul Ligii I, cei de la Pandurii speră la rezultate din ce în ce mai bune în etapele de campionat ce vor urma.   

După ultimele două etape în care trupa lui Pustai a obţinut maximum de puncte (dar şi un golaveraj record: 10-1), preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, se arată optimist în ceea ce priveşte traseul viitor al trupei lui Pustai în campionatul intern. Condescu crede că Pandurii a trecut deja de meciurile cele mai dificile, iar în partea secundă a turului, echipa gorjeană va avea o misiune mult mai facilă pentru a se menţine într-o poziţie de top în Liga I. „Am început şi noi să jucăm cu nou-promovate. Avem mai mult noroc decât în prima parte a campionatului, când, în afară de Steaua, am jucat cu toate echipele importante. Deci avem şanse mari să ne menţinem într-o poziţie fruntaşă, ba chiar să mai urcăm în clasament. Avem un program care ne dă speranţe să obţinem rezultate bune”, este de părere Condescu.

Aşteaptă Steaua

Chiar dacă Steaua este liderul la zi al Ligii I, cu două etape mai puţin disputate faţă de contracandidatele directe, conducerea pandurilor nu vede formaţia din Ghencea deja câştigătoare a campionatului. Preşedintele C.A. al clubului de fotbal gorjean, Marin Condescu, nu crede că Steaua şi-a adjudecat un nou titlu şi susţine că diferenţa actuală de puncte dintre Pandurii şi trupa lui Reghe (n.r. -5 puncte) se datorează adversarilor pe care vicecampioana şi campioana României i-au avut. „Dacă am abandona şi nu am crede, dacă nu am avea vise măreţe, am avea realizări mici. Steaua a jucat până acum cu echipe care nu emiteau pretenţii. După Timişoara, vor veni la noi. Atunci vă pot da un răspuns cu privire la echipele care se bat la titlu cu Steaua. Noi vrem să fim tot acolo sus. Campionatul începe să se aşeze. În primele 4-5 sunt echipele care ar trebui să fie”, susţine Condescu.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad