Zeci de elevi au primit rechizite din partea Primăriei Târgu-Jiu

36 de elevi târgujieni care provin din familii cu venituri mici au primit pachete cu rechizite din partea Primăriei Târgu-Jiu. Viceprimarul Aurel Popescu a fost cel care le-a împărțit copiilor rechizitele și vorbe bune.

Elevii s-au bucurat de darurile primite, spunând că dacă autoritățile nu se gândeau la ei, părinților le era foarte greu să le asigure cele necesare pentru începerea noului an școlar. „Și anul trecut am primit rechizite. Mama nu lucrează, tata este șomer și ne descurcăm greu. Eu mă bucur de fiecare dată când primesc daruri!”, a spus Marcel, unul dintre elevi.
Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că primăria va oferi rechizite an de an cât mai multor elevi cu posibilităţi materiale reduse. „Mă bucur că avem posibilitatea să mai găsim resurse pentru aceşti tineri care au cu adevărat nevoie de susţinere. Familiile lor sunt familii care au probleme financiare. Primăria a făcut tot posibilul ca în fiecare an să sprijine aceste familii. Şi anul acesta s-au găsit resurse pentru ca 36 de familii să poată obţine rechizite şcolare pentru copiii pe care îi au. Este vorba despre copii de grupe diferite, I-IV sunt 22 de elevi, V-XII sunt 14 copii.  Bineînţeles, şi rechizitele, şi ghiozdănele conţin lucruri diferite, specifice vârstei şi clasei. Valoare pe grupe este 116 lei pentru I-IV şi 156 de lei pentru V-XII. Dacă va mai fi posibil, vom ajuta în continuare şi alte familii care au nevoie de ajutorul autorităţilor locale”, a declarat viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad