Zeci de jandarmi s-au întrecut la pescuit

În data de 26 august, s-a desfăşurat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Rurale, concursul de pescuit sportiv intern ,,Cupa Jandarmeriei Rurale” pe unul din lacurile situate în municipiul Târgu-Jiu, unde au participat un număr de 24 de concurenţi, împărțiți în 12 echipe formate din jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj.
Arbitrajul a fost asigurat de către Ionuţ Stoica, actor și realizator al emisiunii ,,De-ale pescuitului”. Pe podium s-au situat: locul III – echipa formată din reprezentanţi ai Detaşamentului 2 Tg-Jiu –echipa a II-a, locul II a fost ocupat de către reprezentanţii Detaşamentului Motru – Grupa Supraveghere Ordine Publică Rovinari iar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu captura XXL, reprezentanţii Detaşamentului 2 Târgu-Jiu – echipa I. Competiţia a fost organizată de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj, în cooperare cu AS Jiul Târgu-Jiu şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – IPA Regiunea 2 Gorj.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad