Zeci de șefi ai Diviziei Miniere a CEO vor fi evaluați


• Conducerea UM Peșteana va fi schimbată

Cel puțin 13 șefi ai Sucursalei Divizia Minieră a CE Oltenia vor fi evaluați până în data de 28 iulie. Va fi analizată activitatea pe care au desfășurat-o timp de patru luni, de când au fost numiți în funcție. Viitoarele contracte vor fi încheiate pe o perioadă nedeterminată. Conducerea companiei va stabili apoi cui va prelungi mandatul, directorii din eșalonul unu și doi nefiind singurii care vor fi evaluați. În aceeași situație sunt și șefii de departamente sau servicii.

 

Toți șefii din conducerea UM Peșteana vor fi schimbați, spun surse din companie. Este prima carieră despre în care s-a vehiculat că se vor lua măsuri, inclusiv de demitere a directorilor. Motivul este că șeful UM Peșteana, Alexandru Braia, a semnat (după cum a spus administrația la acel moment) sute de cereri de concediu, astfel încât minerii să participe la mitingul organizat de FNME la sfârșitul lunii mai. Alexandru Braia a declarat la acea dată că nu a semnat decât 30-40 de cereri. Participarea la miting nu este nici pe departe amendabilă, numai că șefii de la Peșteana au acordat  o zi de concediu fără ca administrația să fi permis acest lucru.

Divizia Minieră este condusă de Daniel Antonie, secondat de Moise Mattyas – director  Producţie,  Adrian Petrescu – director Investiții, Alin Aristide Bădescu -  director Tehnic, Vasile Ghimiș – director Economic, Dumitru Mocioi  -  director Achiziții, Constantin Lăzăroiu -director Resurse Umane și Valentin Tatomir – director ELCF. Liderul Sindicatului „Lignitul” Oltenia, Constantin Crețan, a declarat: „Analizarea activității șefilor din cadrul diviziei este un lucru cât se poate de firesc, la sfârșit de mandat. Probabil că vor exista și schimbări acolo unde nu e performanță, dacă administrația CEO va constata acest lucru”.

Schimbări ale șefilor de cariere

Mandatele șefilor Diviziei Miniere a CEO expiră în data de 28 iulie. Potrivit presei locale, aceste contracte au fost încheiate doar pentru o perioadă de patru luni. Prin urmare, rămâne de văzut cine dintre actualii directori va beneficia de prelungirea mandatelor în conducerea acestei divizii și a unităților de carieră. Cele 12 unități miniere sunt conduse în prezent de Cristian Năsărâmbă – Mina Motru, Gheorghe Chielcea  – UM Cariera Berbești,  Costel Mitroi  – UM Cariera Husnicioara, Constantin David – UM Cariera Lupoaia, Ion Ghica – UM – Cariera Roșiuța, Dumitru Dragu – UM Cariera Jilț Sud, Viorel Vulpe  – UM Cariera Jilț Nord, Ion Paraschivu-Unitatea de Servicii și Mentenanță Rovinari, Gheorghe Pătruț  – UM Cariera Rovinari, Iustin Ioniță  – UM Cariera Tismana, Gheorghe Mărășescu – UM Cariera Pinoasa, Dumitru Horhoianu  – UM Cariera Roșia și Alexandru Braia – UM Cariera Peșteana.


Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad