Zeci de suporteri dinamoviști au „INTERZIS!” pe stadion

26 suporteri ai echipei F.C. Dinamo 1948 Bucureşti şi 2 suporteri ai echipei Pandurii Lignitul Târgu-Jiu  au aplicată măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive.

Cu prilejul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu şi F.C. Dinamo 1948 Bucureşti, din cadrul turului Campionatului Naţional de Fotbal, Liga I, măsurile de ordine publică vor fi asigurate de către jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj şi din Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Gorj, I.S.U. Gorj, Poliţiei Locale Târgu-Jiu şi ai societăţii specializate de pază. Astfel, misiunea comună a forţelor  de ordine este de a preveni săvârşirea de fapte antisociale la această competiţie sportivă. Meciul de fotbal a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc preliminar ridicat și se preconizează participarea unui număr de aproximativ 8.000 de spectatori. 26 suporteri ai echipei F.C. Dinamo 1948 Bucureşti şi 2 suporteri ai echipei Pandurii Lignitul Târgu-Jiu  au aplicată măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive. Jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, până la perimetrul zonei delimitate de porţile de acces în arena sportivă, prin organizarea barajelor de filtrare, patrule de ordine publică, în scopul prevenirii săvârşirii de fapte antisociale. Se va efectua control corporal riguros al spectatorilor şi se va interveni pentru restabilirea ordinii publice în interiorul stadionului dacă se constată că în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad