„Ziua Națională a Curățeniei” – sărbătorită la Runcu

Sâmbătă, 28  septembrie 2013,  Asociaţia ECO Youths, în parteneriat cu Şcoala Gimnaziala Runcu, Grupul Şcolar Industrial Tismana, Primăria şi Consiliul Local Runcu, au sărbătorit Ziua Naţională a Curăţeniei în comuna Runcu. Campania, desfășurată sub denumirea ,,Green Day”, s-a desfăşurat pe Valea Sohodolului, acolo unde tinerii ECO din această comunitate (şi nu numai), echipaţi cu mănuşi  şi saci menajeri, au participat la ecologizarea zonei.
În urma derulării acestei acțiuni au fost adunați, în mai puțin de două ore, peste 70 de saci cu deșeuri, pet-uri, materiale plastice, hârtie etc., saci care ulterior au fost ridicați de către echipa de salubrizare din localitatea Runcu. „Pentru noi a fost o surpriză şi nu ne aşteptam la mobilizarea aceasta din partea tinerilor. Ţinând cont de interesele din ziua de azi ale acestora în ceea ce priveşte calculatorul, nu ne aşteptam să participe un număr aşa mare. Am fost plăcut surprinşi să realizăm că atunci când se organizează astfel de activităţi, încă mai avem tineri pe care pe putem baza şi interesul faţă de mediul înconjurător este una dintre priorităţile acestor tineri”, a spus Simona  Sanda, coordonatorul proiectului. M.B.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad