Zodiile la beţie: cum se comportă după un pahar în plus

Există puţine momente în care nativii se comportă exact aşa cum le dictează zodia, iar beţia este cu siguranţă una din aceste circumstanţe. După un pahar în plus, inhibiţiile dispar, pofta de a ieşi în evidenţă creşte şi multe lucruri sunt spuse fără prea mult discernământ. Iată cum recunoşti semnul zodiacal în care s-a născut un prieten de pahar!

Berbec

Când Berbecul se îmbată, devine şi mai înfocat decât este de obicei. Îl poţi vedea dansând pe mese sau iniţiind certuri cu persoanele din jur, doar pentru că i se pare că s-au uitat într-un anume fel la cel mai bun prieten al său. Spiritul combativ şi logoreea sunt două semne clare că un Berbec a cam exagerat cu alcoolul la o petrecere.

Taur

Purtaţi pe valurile ameţitoare ale beţiei, Taurii simt brusc o nevoie şi mai mare de a se simţi confortabil, indiferent de locul în care se află. Prin urmare, îi poţi vedea relaxându-se în poziţie orizontală pe canapeaua clubului sau dându-şi pantalonii jos, dacă îi cam strânge cureaua.

Gemeni

Dacă un nativ în Gemeni este vorbăreţ în stare lucidă, la beţie lucrurile scapă de sub control… la nivel verbal. Comunicativul zodiacului începe să spună vrute şi nevrute, deseori informaţii extrem de intime despre el însuşi, iar discuţiile pe care le iniţiază şi le întreţine conţin în mare parte aluzii sexuale sau glume mai puţin inspirate.

Rac

Sensibili peste măsură, Racii nu devin nicidecum duri şi impasibili după multe pahare în plus. În schimb, spiritul lor melancolic şi emotiv se accentuează în mod vizibil. Astfel, pot începe să plângă şi să caute cu disperare alinare sub forma gesturilor tandre, uneori chiar la oameni complet străini şi deloc dornici să le satisfacă aşteptările.

Leu

Starul care zace în orice nativ Leu iese la suprafaţă la beţie, de aici şi stimulul puternic pentru a da reprezentaţii “interesante” în public. Aceşti nativi se vor da în spectacol de parcă ar fi pe scena unui festival internaţional, organizând ad-hoc un concurs de karaoke şi imaginându-şi că au mult talent în această artă.

Fecioară

Fecioarele, de regulă reţinute şi preocupate de bunele maniere, se pot relaxa suficient de mult la beţie, încât să spună toate acele cuvinte triviale pe care nu le-au rostit în public vreodată. Brusc, aceşti nativi foarte sociabili şi vorbăreţi, vor să cunoască toţi străinii din jur şi să povestească evenimente amuzante din viaţa lor, cu tot cu picanteriile de rigoare.

Balanţa

La orice petrecere, trebuie să existe cel puţin o persoană care se îmbată şi începe să fie nepotrivit de apropiată cu cei din jur. Aceasta este cu siguranţă născută în zodia Balanţei. Aceşti nativi încep să îmbrăţişeze partenerii de pahar, să le spună că îi iubeşte şi că le apreciază nespus prietenia unică.

Scorpion

Există 3 scenarii posibile pentru comportamentul Scorpionului la beţie: fie se retrage într-un colţ şi începe să discute despre sensul vieţii cu cineva dispus să asculte monologul, fie îşi sună fosta iubire să o întrebe cu ce a greşit de s-au despărţit, fie îşi găseşte o companie plăcută şi o invită la camera de hotel, pentru o noapte pasională împreună.

Săgetător

Pentru un Săgetător beat, totul este o mare competiţie. Vei observa aceşti nativi cum se iau la întrecere cu ceilalţi petrecăreţi însetaţi în “cine bea mai multă bere” sau cum organizează o luptă de wrestling într-un colţ retras al încăperii, sperând să îşi dovedească abilităţile de luptător anonim, dar cu potenţial.

Capricorn

Capricornul deschide cutia Pandorei după câteva pahare în plus, întrucât relaxarea indusă de alcool îi dă o poftă nebună de a scoate la suprafaţă toate acele informaţii ţinute bine ascunse în interior. Cei din jur află secrete din cele mai intime, puncte de vedere controversate şi alte confesiuni ţinute “sub cheie” de Capricornul dezlănţuit.

Vărsător

La beţie, Vărsătorii îşi descoperă o putere de seducţie neştiută în starea lucidă, pe care insistă să o exercite asupra sexului opus cât mai repede posibil. Aceşti nativi, de regulă reţinuţi şi orgolioşi, flirtează cu oricine, cer numere de telefon, dansează lasciv şi renunţă mult prea repede la haine.

Peşti

Nativii în Peşti sunt aşa-zişii “beţivi veseli”. Îi vezi amuzându-se copios, zâmbind tuturor şi explodând parcă de fericire. Împrăştie în jur o energie tandră şi caldă. După câteva minute petrecute cu un nativ în Peşti “pilit”, începi să îţi doreşti şi tu un pahar din băutura pe care acesta a consumat-o mai devreme.

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad